

Yılbşına sadece 3-4 gün gibi az bir süre kaldı.Gerek öprenciler gerek sevgililer gerek akrabalar birbirlerine yılbaşı için sürpriz hediyeler alacaklar.Tabi hediyeyi önemli kılan hediyenin verildiği kişinin hediyeyi beğenmesidir.Oldukça zordur hediye beğenmek.Çünkü karşı tarafın hoşuna gidebileceği bir hediye beğenemezsiniz.Beğenemezsiniz çünkü o siz değilsiniz.Ancak az da olsa tahmini hediyeler alınabilir

Hediye alacağınız kişiyi iyi bir şekilde analiz etmelisiniz.Örneğin sevgilinize alacaksanız sevgilinizin neyi çok sevdiğini hangi rengi beğendiğini ve neyden nefret ettiğini biliyorsunuzudr.Romantik bir sevgiliz var ise doğal olarak hediyenizde de aşk kokmalıdır.Ne alabiliriz diye soracak olursanız bu size kalmış ancak alacağınız eşyanın kırmızı renkte olması gerçekten işe yarayabilir.
Alınmaması gereken hediye eşalar ise biblo,kupa bardak,anahtarlık,parfüm-deodorant ve bu tür kendiize de gelmesini istemediğiniz hediyeliklerdir.Özellikle de anhatarlık çok adi basit bir hediye olacaktır.